Lee Seung Gi หนุ่มน้อยหน้าใส มาพร้อมกับซิงเกิ้ลแรก

| มีนาคม 31, 2012 | 0 Comments
Lee Seung Gi หนุ่มน้อยหน้าใส มาพร้อมกับซิงเกิ้ลแรก (6)

Lee Seung Gi หนุ่มน้อยหน้าใส มาพร้อมกับซิงเกิ้ลแรก

Lee Seung Gi หนุ่มน้อยหน้าใส มาพร้อมกับซิงเกิ้ลแรก

ชื่อ : Lee Seung Ki ลีซึงกิ ( 이승기 )
วันเดือนปีเกิด : 13 มกราคม 1987
สถานที่เกิด: กรุงโซล ประเทศเกาหลี
น้ำหนัก : 70 กิโลกรัม
ส่วนสูง : 182 เซนติเมตร
กรุ๊ปเลือด : B
ราศี: มังกร
อาชีพ: นักแสดง, นักร้อง, พิธีกร
งานอดิเรก : ฟังเพลง, เล่นฟุตบอล
การศึกษา: Dongguk University
สังกัด : Hook Entertainment

ผลงานของ Lee Seung Ki ลีซึงกิ ( 이승기 )

ผลงานโทรทัศน์

2012 : The King 2 Hearts (MBC)
2011 : The Greatest Love (MBC)
2010 : My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox (SBS)
2009 : Shining Inheritance (SBS)
2006 : Famous Princesses (KBS2)

รายการวาไรตี้โชว์

2012 : Happy Sunday – 1 Night 2 Days
2012 : Strong Heart
2006 : X-Man

ผลงานเพลง

2011 : Tonight
2010 : Shadow (Repackage)
2007 : Unfinished Story
2007 : Story Of Separation
2006 : Crazy For You
2004 : The Dream Of A Moth

มิวสิควิดีโอ

2004 : “내 여자라니까” (Because You’re My Girl) – starring Kim Sa Rang
2004 : “삭제” (Delete)
2006 : “하기 힘든 말” (Words That Are Hard To Say) – starring Nam Sang Mi
2006 : “입모양” (Shape Of Your Lips)
2006 : “제발” (Please), “원하고 원망하죠” (Desire And Hope) “아디오” (Addio) “눈물” (Tears) – starring Park Min Ji
2007 : “착한 거짓말” (White Lie, 왜…가니 Why… Are You Leaving) – starring Wang Ji Hye
2008 : “다 줄꺼야” (I’ll Give You All)
2008 : “여행을 떠나요” (Let’s Go On A Vacation) – features clips from 1 Night 2 Days
2009 : “우리 헤어지자” (Let’s Break Up) – starring Lee Se Na
2010 : “Smile Boy” (Rock version) – with Kim Yuna
2010 : “정신이 나갔었나봐” (Losing My Mind) – features clips from My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox
2010 : “지금부터 사랑해” (From Now On I Love You) – features clips from My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox
2011 : “친구잖아” (Aren’t We Friends)
2012 : “恋愛時代” (Time for Love) – Japanese version – starring Park Shin Hye

รางวัลที่ได้รับ

2010 : SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox)
2010 : SBS Drama Awards: Best Actor Award – Drama Special (My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox)
2010 : SBS Drama Awards: Best Couple Award with Shin Min Ah (My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox)
2010 : SBS Entertainment Awards: Best Variety Award (Strong Heart)
2010 : SBS Entertainment Awards: Best Popular Award (Strong Heart)
2010 : KBS Entertainment Awards: Best in Entertainment Category (Male) (1 Night 2 Days)
2010 : Seoul International Drama Awards: Most Popular Actor Award (Shining Inheritance)
2010 : 46th Baeksang Arts Awards: Popularity Award (Shining Inheritance)
2009 : SBS Drama Awards: Top Ten Stars Award (Shining Inheritance)
2009 : SBS Drama Awards: Best Couple Award with Han Hyo Joo (Shining Inheritance)
2009 : SBS Drama Awards: Excellence Award, Special Planning Drama – Actor (Shining Inheritance)
2009 : SBS Entertainment Awards: Best Popular Award (Strong Heart)
2009 : Mnet 20′s Choice Awards: Hot Male Drama Star (Shining Inheritance)
2008 : KBS Entertainment Awards: Best Popular Award (1 Night 2 Days)
2005 : Nonstop 5 (MBC)

ขอบคุณข้อมูลจาก จากวิกิพีเดีย สารานุกรมเสรี

จำนวนผู้เข้าอ่านและเยี่ยมชม ทั้งหมด : 2219 ครั้ง
• Credit ขอขอบคุณบทความและเนื้อหาดีดี มา ณ โอกาสนี้!!
สำหรับผู้เผยแพร่บทความ :
ให้คำจำกัดความโดย
Google และเรียบเรียงโดย Korea-Fever   **กรุณาอย่าตัดหรือเปลี่ยนแปลงบรรทัดนี้...

Category: Gallery